Nyomtatás

szucs gabi webHárom szín, három különleges előadó a könnyűzenei élet különböző területeiről. Falusi Mariannt, Szűcs Gabit és Váczi Esztert több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végigkísérték pályájukat, és az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált. Legfőképp pedig a közös zenei alap: a jazz, ahonnan elindultak.

Ezt az örökséget nem feledve az évek folyamán kitágították zenei határaikat, meghódítottak új stílusokat, amelyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek. Mindhárman sok műfajban mozognak, a poptól a soulon át egészen a jazzig.

falusi mariann webEzen az izgalmas, sokszínű koncerten a számukra legkedvesebb dalokat éneklik duóban és trióban, de „megkóstolják” egymás dalait is, közös utazásra hívják a hallgatóságot. Előadásukban kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, a többféle stílus és hangzás mégis egységet alkot a show mozgalmas, zeneileg fordulatos programjában.

vaczi eszter webA három énekesnőt héttagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a zenét ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

2018. június 15. – Szent István tér, Miskolc

 

címkék: fesztiválok listája: 2018
műfaj: koncert
kategóriák: kísérőrendezvények