Nyomtatás

Ha arra kíváncsi, hogy milyen előadások voltak láthatók az eddigi operafesztiválokon, vagy éppen azt szeretné tudni, melyik híres operaénekes mikor, melyik darabban lépett fel - itt megtudhatja. Használja a jobb oldali hasábban látható keresési lehetőségeket!

Egy kis segítség

» az archívum tartalmazza a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál legfontosabb előadásairól, előadóiról, jeles közreműködőiről, valamint a kiegészítő rendezvényekről szóló leírásokat. A keresési lehetőségek kombinálásával ki-ki érdeklődése szerint találhatja meg az őt érdeklő információkat;

» a keresési opciók magyarázata:

A jelölődobozok használatával megjelölhetjük, hogy mely kategóriákhoz tartozó anyagokban akarunk keresni. Többet is "bepipálhatunk" – ha mindet üresen hagyjuk, akkor a keresés az összes kategóriára vonatkozik.

» az egyes opciók kombinálásával például megtudhatjuk, hogy a 2009-es fesztivál (fesztivállista: 2009 Bécs) koncertjein (műfaj: koncert) kik voltak azok a karmesterek (közreműködők: karmester), akikhez tartozó leírásban előfordult a "magyar" karaktersorozat (keresendő szó(részlet): magyar). De ha például arra vagyunk kíváncsiak, hogy az eddigi fesztiválokon kiknek a rendezésében mutattak be operákat, akkor a fesztivállistával nem kell törődnünk, műfajként válasszuk ki az operát, a közreműködők listáján jelöljük be a rendezőt és kattintsunk alul a Keresés gombra.