Június 2019  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
101113
24252627282930

Ez következik

Bartók Plusz 2019 – letölthető műsorfüzetek

musorfizet borito 300

Aktuális

Bővebben...Értesítjük közönségünket, hogy a Bartók Plusz Szent István téri szabadtéri előadásait esőben is megtartjuk! (Produkciót vihar esetén vonunk vissza.) Esőben az Erzsébet térre meghirdetett programok maradnak el, ahol nem fedett a színpad.
Megértésüket kérjük!

Bővebben...Felhívjuk Közönségünk figyelmét, hogy a Miskolci Galériába meghirdetett Musiciens Libres: KORok és TÁRSaink hangverseny helyszíne az időjárásra tekintettel megváltozott!
Az új helyszín: Miskolci Nemzeti Színház, Kamaraszínház.
A kezdés időpontja változatlan: 19 óra (10-15 perces csúszás várható, az előadással megvárjuk azokat a nézőinket, akik későn értesülnek a helyszínváltozásról)
Az esetleges kellemetlenségekért kérjük megértésüket és türelmüket!

Bővebben...A Kálvária-dombon színre kerülő Pietro Mascagni: Parasztbecsület című opera regisztrációs ülőhelyekre szóló jegyei elfogytak! A játéktér azonban a terület számos pontjáról belátható, így az előadás állóhelyekről vagy saját ülőalkalmatosságról is megtekinthető! Várjuk a közönségünket!

Indulás előtt figyelmükbe ajánlunk néhány fontos és praktikus információt »

Bővebben: Albin FriesAlbin Fries osztrák zeneszerző Nora című művével nyerte meg 2018-ban a Bartók Plusz Operafesztivál nemzetközi operaíró versenyét. A szerző vonzódik a késő romantikus muzsikához. Teljes természetességgel fordult a melodikus zene és az érzelmes történet irányába, mert – mint fogalmazott – műveivel a klasszikus, dallamos zenét képviseli. A szerzővel operája kapcsán a kortárs zene nyugat-európai megítéléséről is beszélgettünk.

emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook